maandag 5 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
12.7 C
Amsterdam
0
(0)

LA Liga keurt plan Barcelona “Bring back Messi ” goed

lees ook ...

Real Madrid bevestigd vertrek Karim Benzema

De 35-jarige Karim Benzema vertrekt  na veertien jaren bij Real Madrid dit hebben de club en speler  zondagochtend bekend gemaakt . Karim Benzema  zijn contract loopt  tot eind deze maand en zal  n...

LA Liga heeft  het plan dat Barcelona heeft ingediend om Lionel Messi  aan het eind van het seizoen terug te halen naar Barcelona goedgekeurd en geeft aan dat de club wel verder moet werken om hun Financiele Fair Play veilig te stellen met het inkorten van de 200 miljoen Euro op hun  uitgaven.

Barcelona wil Lionel Messi  aan het eind van het seizoen terug te halen met een lager salaris dan wat hij nu verdient bij PSG. Verder wil Barcelona  een paar spelers op de transferlijst plaatsen om hun uitgaven in balans te kunnen brengen. Spelers die eventueel  verkocht kunnen worden zijn  Ansu Fati,  Ferran Torres en  Frank Kessie. Verder zou Messi  ook moeten instemmen met een lager salaris.LA Liga  wenst Barcelona ook  op de 200 miljoen die ze in orde moet maken zodat ze kunnen  voldoen aan de Financiele Fair Play en nieuwe spelers kunnen  aantrekken en registeren. Barcelona  zal nu een officieel bod doen aan Lionel Messi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLA Liga keurt plan Barcelona "Bring back Messi " goed