vrijdag 29 maart 2024
24 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
0
(0)

LA Liga keurt plan Barcelona “Bring back Messi ” goed

lees ook ...

” We zijn er klaar voor om een goed resultaat neer te ...

Bondscoach Stanley Menzo en zijn aanvoerder Stefano Denswil stonden vrijdagmiddag via een zoom meeting de surinaamse sportpers te woord. " We zijn er klaar voor om zondag een goed resultaat nee...

LA Liga heeft  het plan dat Barcelona heeft ingediend om Lionel Messi  aan het eind van het seizoen terug te halen naar Barcelona goedgekeurd en geeft aan dat de club wel verder moet werken om hun Financiele Fair Play veilig te stellen met het inkorten van de 200 miljoen Euro op hun  uitgaven.

Barcelona wil Lionel Messi  aan het eind van het seizoen terug te halen met een lager salaris dan wat hij nu verdient bij PSG. Verder wil Barcelona  een paar spelers op de transferlijst plaatsen om hun uitgaven in balans te kunnen brengen. Spelers die eventueel  verkocht kunnen worden zijn  Ansu Fati,  Ferran Torres en  Frank Kessie. Verder zou Messi  ook moeten instemmen met een lager salaris.LA Liga  wenst Barcelona ook  op de 200 miljoen die ze in orde moet maken zodat ze kunnen  voldoen aan de Financiele Fair Play en nieuwe spelers kunnen  aantrekken en registeren. Barcelona  zal nu een officieel bod doen aan Lionel Messi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLA Liga keurt plan Barcelona "Bring back Messi " goed