zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
0
(0)

La Liga haalt vier Barcelona spelers van haar website weg

lees ook ...

EK2024/ UEFA beslist dat Felix Zwayer toch de wedstrijd Nede...

De UEFA dacht erover na om Felix Zwayer de halve finale EK2024 wedstrijd tussen Engeland vs Nederland niet te laten fluiten vanwege een eerder incident tusen hem en Jude Bellingham in 2021. De ...

De La Liga  heeft zaterdagochtend vier spelers van Barcelona  weggehaald van hun website  omdat ze niet door de club zijn ingeschreven voor het komend seizoen.

Ronald Araujo, Marcos Alonso, Sergio Roberto en doelverdediger Inaki Pena komen per 1 juli 2023 niet meer  voor op de website  van de LA Liga. Dit komt omdat Barcelona de spelers niet heeft geregisteerd voor het komend seizoen. Barcelona heeft   tot  de periode 2022-2023 een contract getekend met de spelers maar nadien was de club vanwege financiele problemen niet instaat ze opnieuw te registeren in de La Liga  ondanks  de club persoonlijk hun contract had verlengd , verwacht wordt dat Barcelona  voor het begin van het nieuw seizoen in staat zal zijn de spelers officieel  te registeren in de La Liga. Vereiste is wel dat Barcelona  spelers van de hand moet doen,  salaris van spelers moet inkorten of nieuwe contracten  opmaken of opnieuw aantrekken als spelers van de club.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLa Liga haalt vier Barcelona spelers van haar website weg