donderdag 28 september 2023
33.1 C
Paramaribo
18.9 C
Amsterdam
0
(0)

La Liga haalt vier Barcelona spelers van haar website weg

lees ook ...

Nederlandse Volleybalsters kansloos tegen Servie

Het Nederlanse vrouwen volleybalteam heeft niet opnieuw kunnen stunten op het Olympisch kwalificatie toernooi in het Chinese Ningbo en verloor van de vrouwen van Servie. Het Nederlands volleybaltea...

De La Liga  heeft zaterdagochtend vier spelers van Barcelona  weggehaald van hun website  omdat ze niet door de club zijn ingeschreven voor het komend seizoen.

Ronald Araujo, Marcos Alonso, Sergio Roberto en doelverdediger Inaki Pena komen per 1 juli 2023 niet meer  voor op de website  van de LA Liga. Dit komt omdat Barcelona de spelers niet heeft geregisteerd voor het komend seizoen. Barcelona heeft   tot  de periode 2022-2023 een contract getekend met de spelers maar nadien was de club vanwege financiele problemen niet instaat ze opnieuw te registeren in de La Liga  ondanks  de club persoonlijk hun contract had verlengd , verwacht wordt dat Barcelona  voor het begin van het nieuw seizoen in staat zal zijn de spelers officieel  te registeren in de La Liga. Vereiste is wel dat Barcelona  spelers van de hand moet doen,  salaris van spelers moet inkorten of nieuwe contracten  opmaken of opnieuw aantrekken als spelers van de club.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLa Liga haalt vier Barcelona spelers van haar website weg