woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

LA LAKERS WINNEN 1STE NBA IN-SEASON TORNOOI

lees ook ...

”It’s a lot of lies” gooide Frenkie De Jon...

De 26-jarige Nederlandse international en speler van Barcelona heeft dinsdag tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Championsleague wedstrijd tegen Napoli de Spaanse pers flink repliek gediend ...

De LA LAKERS hebben zaterdagavond het eerste NBA In- season tournooi gewonnen door in de finale de Indiana Pacers met 123-109 te verslaan.

De LA Lakers bereikten de finale door in de halve finale te winnen van de Pelicans en de Indiana Pacers wonnen van Milwaukee Bucks.In Las Vegas was er weer een belangrijke rol weggelegd voor Lebron James met 24 punten,11 rebounds en 4 assists en werd terecht ook uitgeroepen tot MVP van het tournooi. Toch ging alle aandacht naar Anthony Davis met zijn 41 punten, 20 rebounds, 5 assists en 4 blocks.

Voor Lebron James is het de 5de keer dat hij MVP werd op een tournooi en de 2de keer dat hij een pijs wint met LA Lakers.De Lakers hebben in dit tournooi alle 7 wedstrijden gewonnen. De Lakers evenaren de Celtics met het winnen van de NBA Cup. De Celtics en de Lakers hebben nu evenveel kampioenschappen  bereikt.

De Lakers verlieten Las Vegas niet met lege handen . In het nieuwe tournooi van de NBA krijgt elke speler  500.000 Us dollar voor het winnen van de beker, 100.000 US voor het halen van de halve finale, 50.000 US voor het halen van de kwartfinale. De Pacers kregen 200.000 US voor het halen van de Finale.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLA LAKERS WINNEN 1STE NBA IN-SEASON TORNOOI