zondag 4 juni 2023
27.3 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

LA Lakers naar halve finale NBA play-offs

lees ook ...

Ook Sergio Ramos speelt zaterdag zijn laatste wedstrijd in ...

De 37-jarige oud Spaanse international Sergio Ramos speelt zaterdag evenals Lionel Messi  zijn laatste wedstrijd in de shirt van PSG  dit maakte hij bekend op instagram. Twee jaar geleden kwam de c...

Het is LA Lakers  gelukt zich te plaatsen voor de  halve finale van de NBA play-offs door Game 6 met 128-85 te winnen van  Memphis Grizzlies in de  Western Conference.

Won Memphis Grizzlies  in eigen huis  Game 5 overtuigend van Lakers, maar vrijdagavond  werden ze compleet overrompeld door een super goed spelend LA Lakers,  waarbij vooral  D’ Angelo Russell  de meeste aandacht trok met zijn beslissende threepointers  en 31 punten.Lakers was duidelijk gekomen om te winnen en Memphis Grizzlies  geen ruimte te geven voor een Game 7. Lakers won met 125- 85 met 22 punten voor LeBron James  en 16 punten  en 14 rebounds voor Anthony Davis.

Voor velen is  de plaatsing van de  Lakers  voor  de  halve finale van de NBA play-offs  een verrassing omdat het team  de competitie startte met 2 gewonnen  10 verloren wedstrijden. Lakers maakte gebruik van de tussentijdse transfer en  haalde onder andere D’ Angelo Russell erbij, terwijl Westbrook Russell  naar LA Clippers  vertrok en toen  veranderde het spel  bij Lakers.

Ze hadden welliswaar  de play-in nodig om zich te plaatsen voor de NBA play-offs en  versloegen de Minnesota Timberwolves om vervolgens Memphis  eruit te gooien  door de best of seven serie met  4-2 te winnen. Lakers wacht nu op de  winnaar  van Golden State Warriors  vs Sacramento kings,  de stand is 3-3, zondag wordt de beslissende game gespeeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLA Lakers naar halve finale NBA play-offs