donderdag 25 april 2024
24.4 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
0
(0)

LA Lakers naar halve finale NBA play-offs

lees ook ...

KNVB BEKER FEYENOORD VERSLAAT NEC IN BEKERFINALE

Feyenoord heeft zondag voor het eerst sinds 2018 beslag gelegd op de KNVB Beker door in de finale met 1-0 te winnen van NEC. De Stadionclub was tijdens de finale, in eigen huis, te sterk voor N...

Het is LA Lakers  gelukt zich te plaatsen voor de  halve finale van de NBA play-offs door Game 6 met 128-85 te winnen van  Memphis Grizzlies in de  Western Conference.

Won Memphis Grizzlies  in eigen huis  Game 5 overtuigend van Lakers, maar vrijdagavond  werden ze compleet overrompeld door een super goed spelend LA Lakers,  waarbij vooral  D’ Angelo Russell  de meeste aandacht trok met zijn beslissende threepointers  en 31 punten.Lakers was duidelijk gekomen om te winnen en Memphis Grizzlies  geen ruimte te geven voor een Game 7. Lakers won met 125- 85 met 22 punten voor LeBron James  en 16 punten  en 14 rebounds voor Anthony Davis.

Voor velen is  de plaatsing van de  Lakers  voor  de  halve finale van de NBA play-offs  een verrassing omdat het team  de competitie startte met 2 gewonnen  10 verloren wedstrijden. Lakers maakte gebruik van de tussentijdse transfer en  haalde onder andere D’ Angelo Russell erbij, terwijl Westbrook Russell  naar LA Clippers  vertrok en toen  veranderde het spel  bij Lakers.

Ze hadden welliswaar  de play-in nodig om zich te plaatsen voor de NBA play-offs en  versloegen de Minnesota Timberwolves om vervolgens Memphis  eruit te gooien  door de best of seven serie met  4-2 te winnen. Lakers wacht nu op de  winnaar  van Golden State Warriors  vs Sacramento kings,  de stand is 3-3, zondag wordt de beslissende game gespeeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLA Lakers naar halve finale NBA play-offs