dinsdag 16 april 2024
31 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
0
(0)

La Lakers in finale Westernconfererence NBA play-offs

lees ook ...

Verrassende nederlaag voor Liverpool in de Europaleague

De afscheid nemende Jurgen Klopp werd op een verrassende 3-0 nederlaag van Atlanta getrakteerd donderdag in de kwartfinale van de Europaleague. De Premier League is natuurlijk een stuk prestigi...

e³LeBron James en de La Lakers zijn erin geslaagd de finale van de  Western Conference finale te bereiken door Game 6 met 122-101 te winnen  van titel verdediger Golden State Warriors.

LA Lakers maakt van het onmogelijke het mogelijke.Aan  het begin van de NBA competitie stonden de Lakers op de 13de plaats met 10 verloren en slechts 2 gewonnen wedstrijden en was in principe afgeschreven om zich te plaatsen voor de Play-offs. Maar de nieuwe coach Darvin Ham wist in de tussentijdse transfer in de NBA  enkele nieuwe spelers aan te trekken  waaronder D’Angelo Russell.

In de 2de fase van de competitie na de All Star weekend veranderde plotseling alles bij Lakers  en ze wisten  zich nog te plaatsen voor de  Play-in en versloegen Minnesota Timberwolves en daarna de Memphis Grizzlies en plaatsen zich voor de halve finale van de NBA play-offs.

In de best of seven serie in de halve finale troffen ze titel verdediger Golden StateWarriors. Zaterdagochtend  wonnen ze Game 6 in eigen huis met 122-101.Lebron James scoorde 30 punten.Stephen Curry scoorde 32 punten voor Golden  State Warriors. Opvallend is  wel dat  Lakers geen enkel thuis wedstrijd heeft verloren.Ze wonnen alle 7 thuis wedstrijden.De La Lakers zullen het in de finale van de Western Conference  finale op nemen tegen de  Denver Nuggets.  De eerste wedstrijd wordt dinsdag thuis bij Denver Nuggets gespeeld.

Miami Heat heeft zich weten te plaatsen voor de finale van de  Eastern Conference door vrijdagavond  Game 6 met 96-92 te winnen van de  New York Knicks.Miami Heat wacht nu op de  winnaar  van  de  ontmoeting  tussen Boston Celtic  en de Philadelphia 76ers. De serie stand is 3-3. Zondag wordt de beslissende game gespeeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLa Lakers in finale Westernconfererence NBA play-offs