dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

LA Lakers heeft nieuwe coach

lees ook ...

Voetballegende Pele weer opgenomen in ziekenhuis

De 82- jarige Braziliaanse voetballegende Pele is woensdagochtend met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Het is al geruime tijd bekend dat Pele ziek is en dat in september 2021 bij hem een darmtumo...

Darvin Ham is de afgelopen dagen aangesteld als de nieuwe coach van de LA Lakers

Ham heeft ook gebasket en was kort geleden nog assistent-coach van de huidige kampioen in de NBA de Milwaukee Bucks.De Lakers kenden dit jaar een super slecht seizoen en wisten zich niet te plaatsen voor de playofffs en werden in de play-in vroegtijdig uitgeschakeld.

Ondanks het aantrekken van Westbrook,Carmelo Anthony en de terugkeer van Dwight Howard konden de Lakers geen vuist maken tegen de andere ploegen.De Lakers werden ook geteisterd door veel blessures.

De Lakers werd genoemd de ploeg van de NBA veteranen vanwege de leeftijd van enkele spelers Na de uitschakeling gooide het bestuur gelijk het mes erin en werd Frank Vogel bedankt voor zijn bewezen diensten.

Na een paar intensieve sollicitatie  gesprekken ,werd uiteindelijk gekozen voor Darvin Ham.Hij krijgt de ruimte om zijn eigen technische staf samen te stellen.Hij is de right man on the right place at the right time

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLA Lakers heeft nieuwe coach