donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
3 C
Amsterdam
0
(0)

LA Lakers heeft nieuwe coach

lees ook ...

SVB zegt samenwerking met Head of Refree op

Het bestuur van de Surinaamse voetbalbond SVB heeft besloten de samenwerking met het hoofd van de Surinaamse arbiters de heer R. Oberg per 1 janauri 2024 op te zeggen en vanaf maandag 27 november geen...

Darvin Ham is de afgelopen dagen aangesteld als de nieuwe coach van de LA Lakers

Ham heeft ook gebasket en was kort geleden nog assistent-coach van de huidige kampioen in de NBA de Milwaukee Bucks.De Lakers kenden dit jaar een super slecht seizoen en wisten zich niet te plaatsen voor de playofffs en werden in de play-in vroegtijdig uitgeschakeld.

Ondanks het aantrekken van Westbrook,Carmelo Anthony en de terugkeer van Dwight Howard konden de Lakers geen vuist maken tegen de andere ploegen.De Lakers werden ook geteisterd door veel blessures.

De Lakers werd genoemd de ploeg van de NBA veteranen vanwege de leeftijd van enkele spelers Na de uitschakeling gooide het bestuur gelijk het mes erin en werd Frank Vogel bedankt voor zijn bewezen diensten.

Na een paar intensieve sollicitatie  gesprekken ,werd uiteindelijk gekozen voor Darvin Ham.Hij krijgt de ruimte om zijn eigen technische staf samen te stellen.Hij is de right man on the right place at the right time

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLA Lakers heeft nieuwe coach