vrijdag 29 maart 2024
28 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
0
(0)

Kyrie Irving verruilt Brooklyn Nets voor de Dallas Mavericks

lees ook ...

Chelsea zorgt voor einde Europees avontuur Ajax vrouwen

Ajax vrouwen komen forse nederlaag tegen Chelsea niet te boven en is daardoor  uitgeschakeld voor verdere deelname aan de Championsleague. Het is de Ajax vrouwen woensdag niet gelukt om de halv...

De 30-jarige NBA basketballer Kyrie Irving speelt voor de rest van het NBA seizoen voor de Dallas Mavericks na een teleurstellende periode bij de Brookklyn Nets. Irving heeft voor de Dallas Mavericks gekozen, omdat hij mogelijkheden in de ploeg ziet om dit seizoen kampioen te worden van de NBA.

Dallas krijgt met de komst van Irving een kwaliteitsimpuls erbij, maar los daarvan ook een aantal zorgen. Zo beschikt de ploeg van Dallas over voldoende jonge basketballers die ook vechten voor een doorbraak in hun NBA basketbalcarrière en met de komst van Irving zou  dat voor wat wellicht voor wat problemen kunnen zorgen.

Irving wordt gezien als een  supertalent, maar ook een speler die soms ook voor irritatie kan zorgen,  zo werd hij door de Brooklyn Nets geschorst omdat hij zich niet had laten vaccineren en plaatste ook nog een antisemitische filmpje op Instagram. Irving voelde zich sindsdien niet meer gelukkig bij de NETS.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKyrie Irving verruilt Brooklyn Nets voor de Dallas Mavericks