maandag 24 juni 2024
26.6 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
0
(0)

Kylian Mbappe niet naar Olympische spelen

lees ook ...

NBA Finals/ Boston Celtic vestigd record met achttiende NBA ...

De achttiende titel in de NBA is binnen voor Boston Celtics door Game 5met 106-88 te winnen van de Dallas Mavericks en daardoor de Best of seven serie af te sluiten met een 4-1 stand. Geen enke...

Coach Thierry Henry van het Olympisch elftal van Frankrijk kan helaas geen gebruik maken van de diensten van Kylian Mbappe.

De nieuwe club van de Franse international Real Madrid heeft het verzoek van bondscoach Thierry Henry afgewezen om tijdens de komende Olympische Spelen gebruik te kunnen maken van de diensten van Mbappe. Henry gaf tijdens een persconferentie aan dat inderdaad Real Madrid geweigerd heeft Mbappe af te staan, ze willen zich voorbereiden op het nieuw seizoen van de LA Liga en Mbappe doet al mee met de Franse selectie aan het EK, die van de maand van start gaat.

Mbappe wilde graag ook aanwezig zijn tijdens de Olympische spelen. Ook Antoine Griezmann van Atletico Madrid wilde graag mee naar de Olympische spelen, maar ook  zijn club heeft geweigerd hem af te staan.Bondscoach Henry mag 3 spelers ouder dan 23 jaar meenemen naar de Olympische Spelen, die volgend maan in Frankrijk worden gehouden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKylian Mbappe niet naar Olympische spelen