dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
0
(0)

Kylian Mbappe mag weer mee trainen bij PSG

lees ook ...

UFC 305/ Jairzinho ” Bigi Boy”gaat voor snelle u...

De Surinaamse trots en MMA- fighter Jairzinho " BIGI BOI" Rozenstruik neemt het op 17 augustus in Australie op tegen Tai Tuivasa en geeft aan tegaan voor een snelle Knock-out. In de UFC 305 zwa...

De 23-jarige Franse international Kylian Mbappe die door PSG voor een paar dagen uit de eerste selectie werd gezet mocht zondagochtend weer met het eerste elftal mee trainen.

PSG en Mbappe lagen de afgelopen weken en dagen overhoop met elkaar over het wel of niet verlengen van zijn contract na 31 augustus. Zaterdagmiddag bevond Mbappe zich in de kleedkamer van PSG en sprak zijn medespelers toe, die zich toen klaarmaakten voor de 1ste wedstrijd in het nieuw seizoen tegen Lorient. PSG speelde 0-0 gelijk en de afwezigheid van Mbappe en Neymar was duidelijk te zien. PSG startte met in de basis Acensio( ex- Real Madrid)die helaas niet tot scoren kwam.

Inmiddels is volgens berichten uit het kamp van PSG de zaak weer gekoeld tussen Mbappe en de leiding van PSG. Voor de komende week is er een gesprek gepland met Mbappe om te kijken hoe de impasse te doorbreken. Coach Luiz Enrique heeft duidelijk aangegeven dat Mbappe gewoon bij de ploeg thuis hoort, over Neymar was hij duidelijk die mag weg, hij past niet in het plan van de coach en de Technisch direkteur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKylian Mbappe mag weer mee trainen bij PSG