woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

Kylian Mbappe kiest definitief voor Spaanse kampioen

lees ook ...

Lionel Messi sluit voetbalcarriere af bij Inter Miami

De 36-jarige Argentijnse international , Wereldkampioen en speler van Inter Miami zegt zijn voetbalcarriere bij Inter Miami te zullen afsluiten. In het verleden is vaker aangehaald dat Lionel M...

De Franse international Kylian Mbappe heeft na de gewonnen Champions league finale door Real Madrid uiteindelijk de knoop doorgehakt en aangegeven dat hij komend seizoen voor de Spaanse kampioen zal uitkomen.

Niets staat de overgang van Kylian Mbappe naar Real Madrid nog in de weg.Alle documenten en contracten zijn al getekend. De Franse aanvaller komt transfervrij over van PSG en wordt als alles volgens plan verder goed verloopt door Real Madrid gepresenteerd als hun nieuwe aanwinst.Mbappe had een aflopende contract  bij PSG waardoor de Franse superster kon gaan en staan waar hij wilde.

De afgelopend transferperiodes werd Mbappe al vaak gelinkt aan een transfer naar Real Madrid, maar nus is het definitief. Mbappe maakte in 2017 op huurbasis de overstap an AS Monaco naar PSG, waarna de Parijzenaren hem in 2018 voor 180 miljoen euro definitief overnamen. In de 308 wedstrijden voor PSG scoorde hij 256 doelpunten en gaf hij 208 assists. Mbappe werd 6 keer Frans kampioen met PSG en 3 keer de Franse Supercup.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKylian Mbappe kiest definitief voor Spaanse kampioen