maandag 20 mei 2024
29 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
5
(1)

Kylan Mbappe niet meer naar Real Madrid

lees ook ...

Pepijn Lijnders vindt nieuwe uitdaging bij Red Bull Salzburg...

De 41 -jarige Pepijn Lijnders die afgelopen  jaren assistent was van Jurgen Klopp bij Liverpool  gaat voor een nieuwe uitdaging bij de Oostenrijkse club Red Bull Salzburg als hoofdtrainer. Lijn...

De 25-jarige Franse international en speler van PSG Kylan Mbappe heeft aangegeven dat dit zijn laatste seizoen is bij PSG en dat hij dit weekend zijn laatste wedstrijd speelt voor de club en er zal na de wedstrijd een kleine huldiging in elkaar gezet worden voor hem.

Kylan Mbappe werd al een hele poos gelinkt aan Real Madrid. maar vrijdag gaf de speler aan dat het zijn laatste seizoen is bij PSG. ” Ik speel dit weekend bij laatste wedstrijd voor PSG” Mijn avontuur komt komende weken ten einde” schreef Mbappe op instagram. ” Ik wil jullie vertellen dat het mijn laatste jaar bij PSG is. Ik zal niet verlengen en het avontuur komt de komende weken tot een einde, ik denk dat ik toe ben aan iets anders. Ik ben na 7 jaar toe aan een nieuwe uitdaging” sprak Mbappe in op een video.

” Zondag speel ik mijn laatste wedstrijd in het Parc de Princes. Dat doe ik met heel wat emoties. Vele jaren heb ik de kans en de eer gehad om deel uit te maken van de grootste Franse club. ” Het is hard en ik had nooit gedacht dat het zo moeilijk zou zijn om mijn land te verlaten. Bedankt allemaal. Jullie zitten voor altijd in mijn hart.Mbappe zal mogelijk toch geen deel uitmaken van de selectie van Real Madrid. Volgens kringen rondom de speler kiest hij uiteindelijk voor een avontuur in Engeland, maar hij zou ook weleens naar Barcelona kunnen. Mbappe vertrekt transfer vrij aan het eind van het seizoen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKylan Mbappe niet meer naar Real Madrid