zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Krappe overwinning voor Transvaal in Suriname Major League

lees ook ...

” Johan Cruijff is mijn mentor” zegt nieuwe trai...

De 35-jarige Italiaan Francesco  Farioli is donderdag officieel gepresenteerd als de nieuwe trainer van de Nederlandse club Ajax. Farioli zette donderdag zijn handtekening onder een 3 jarig con...

Het is de ploeg van Transvaal zaterdagavond gelukt een magere 1-0 overwinning te behalen om de ploeg van Voorwaarts in de Suriname Major League.

De 2 oudste ploegen in Suriname, Transvaal en Voorwaarts stonden zaterdagavond in het Dr. Franklin Essed tegenover elkaar . Het is helaas niet de wedstrijd geworden waarop velen naar uitgekeken hadden. Transvaal deelde wel vanaf het begin de lakens uit, maar helaas werden geschapen kansen niet omgezet in doelpunten. In de 1ste 45 minuten wisten geen van beide ploegen het net te vinden.

In de 2de helft probeerde de Voorwaarts iets terug te doen, maar het ontbrak de voorhoede van Voorwaarts aan creativiteit. Transvaal bleef wel het doel opzoeken van Voorwaarts, maar zonder succes. Toch zouden de weinig aanwezige supporters van Transvaal kunnen juichen toen vrijlaat in de wedstrijd de ingevallen   Lalamie Tooy           het enig doelpunt van de avond scoorde, waardoor Transvaal de wedstrijd toch nog met 1-0 won.

” We hebben de wedstrijd gewonnen, maar voor mij niet overtuigend, we hebben vooral in de 1ste helft kansen niet benut en dat heeft gemaakt dat Voorwaarts terugkwam in de wedstrijd en daardoor deden we onszelf pijn, gelukkig dat we toch nog de 1-0 konden intikken.We spelen zondag tegen InterMoengo Tapoe, het wordt een moeilijke wedstrijd voor ons, maar we gaan ons goed voorbereiden op de wedstrijd ” zei trainer Mannen van Transvaal na de wedstrijd.Door de 1-0 overwinning van Transvaal zijn ze nu de kopĺoper in de  Suriname Major League.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKrappe overwinning voor Transvaal in Suriname Major League