(0)

Koploper Barcelona vermorst belangrijke punten tegen Almeria

” Zine Zidane nieuwe coach Bayern Munchen is Fake nieu...

In de Spaanse kranten stond vrijdag  vermeld dat Zine Zidane de  nieuwe coach is geworden van Bayern Munchen maar de Duitse club noemt dit fake nieuws. " We hebben geen contact gehad met Zine Z...

De koploper in de  LA Liga  Barcelona  heeft in een teleurstellende wedstrijd terecht verloren met 0-1 van Almeira

Barcelona moest het in de uitwedstrijd zonder Pedri,Ansu Fati  en Dembele, die allen geblesseerd zijn .Almeira  speelde in eigen huis een sterke wedstrijd en kwam daarom ook in de 27ste minuut  tot scoren na een misverstand in de verdediging bij Barcelona  en dat was ook tevens de ruststand. In de  2de helft zagen we hetzelfde  beeld met Almeira beter in balbezit.Ondanks de wissels bij Barcelona  bracht dat geen verandering in het spel  van de ploeg.In de laatste minuten kreeg Barcelona nog wat kansen maar toen was het vechten tegen de klok.Barcelone verliest met 0-1 maar blijft koploper  met een 7 punten voorsprong op RealMadrid  die zaterdag  gelijk speelde tegen Atletico Madrid.Coach Xavi was na de wedstrijd niet te spreken over het spel van zijn pupillen, dit was onze slechtste wedstrijd, we verdiende niet om te winnen,we waren gewoon niet in  de wedstrijd, we moeten terugkomen anders zal het kampioenschap weer aan ons voorbij gaan. Het was duidelijk te merken dat de nederlaag tegen Manchester United nog in  de benen zat van de spelers, ook ontbrak het aan creativiteit bij Barcelona mede door afwezigheid van  Pedri en Dembele.