9.5 C
0
(0)

Koploper Barcelona vergroot gat met Real Madrid naar 8 punten

De Nationale zaalvoetbalselectie van Suriname die meedoet aan de Concacaf Futsal Championship  die in Nicaraqua gehouden heeft de laatste groepswedstrijd met 4-0 van Haiti gewonnen. De zaalvoet...

De koploper in de LA Liga Barcelona heeft na de overwinning op Sevilla zondagmiddag de achterstand vergoot met 8 punten op aartrivaal Real Madrid. Barcelona zette haar  overwinningsroes zondagmiddag voort na een ruststand van 0-0, maakte de ploeg het karweitje af in de 2de helft door doelpunten van Gavi, Raphinha en Alba en won de wedstrijd overtuigend met 3-0.

Barcelona speelde zonder de geblesseerde Dembele. Minder prettig in de ontmoeting was dat de aanvoerder Sergio Busquets reeds na 4 minuten spelen het veld moest verlaten na een opgelopen enkel blessure. Hij zal 2 tot 3 weken niet in actie kunnen komen voor Barcelona en zal dan evenals Dembele niet van aanwezig zijn in de Europa league ontmoeting tussen Barcelona en Manchester United.

De ploeg van Real Madrid liet zich zondag verrassen door Real Mallorca en verloor de wedstrijd met 0-1.