woensdag 27 september 2023
27.2 C
Paramaribo
13.3 C
Amsterdam
5
(1)

Kogel door de kerk bij SVB: “Menzo nieuwe bondscoach”

lees ook ...

Verlies voor Nederlandse voetlbasters in de Nation League

Het is de Nederlandse vrouwen voetbalsters vrijdag niet gelukt langs Belgie te komen in de Nation League er werd met 1-2 verloren. De Belgische vrouwenselectie won vrijdag vrij verrassend van Neder...

Twee maanden geleden kwam de Sportredactie toen al uit met het bericht, dat Stanley Menzo getipt was als de nieuwe bondscoach van Natio. Maandag, is dat officieel bevestigd door het bestuur van de SVB dat Menzo de job heeft aanvaard.

Een juiste en beste keus.  Menzo geboren en getogen in Suriname heeft zich na zijn vertrek naar Nederland altijd ingezet voor het Surinaams voetbal, ook tijdens zijn periode als keeper bij Ajax en het Nederlands elftal,  als trainer in België,  in China en laatst als coach van Aruba.  We kennen Menzo  zijn hard werken in de periode van Kleurrijk,  Suriprof en ook achter de schermen bij Natio.

Menzo tekent een contract voor twee jaar als bondscoach van Natio. De mogelijkheid wordt bekeken om reeds eind januari twee oefen interland wedstrijden te spelen in Suriname. Morgen meer details over het aanstellen van  Menzo als bondscoach van Natio Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKogel door de kerk bij SVB: "Menzo nieuwe bondscoach"