zaterdag 20 april 2024
24.5 C
Paramaribo
8.1 C
Amsterdam
5
(1)

Kogel door de kerk bij SVB: “Menzo nieuwe bondscoach”

lees ook ...

Bayern Leverkusen voor het eerst kampioen van Duitsland

De ploeg van coach Xabi Alonso Bayern Leverkusen schreef zondagmiddag geschiedenis in de Duitse competitie door Bayern Munchen te onttronen en voor het eerst kampioen te worden van Duitsland. D...

Twee maanden geleden kwam de Sportredactie toen al uit met het bericht, dat Stanley Menzo getipt was als de nieuwe bondscoach van Natio. Maandag, is dat officieel bevestigd door het bestuur van de SVB dat Menzo de job heeft aanvaard.

Een juiste en beste keus.  Menzo geboren en getogen in Suriname heeft zich na zijn vertrek naar Nederland altijd ingezet voor het Surinaams voetbal, ook tijdens zijn periode als keeper bij Ajax en het Nederlands elftal,  als trainer in België,  in China en laatst als coach van Aruba.  We kennen Menzo  zijn hard werken in de periode van Kleurrijk,  Suriprof en ook achter de schermen bij Natio.

Menzo tekent een contract voor twee jaar als bondscoach van Natio. De mogelijkheid wordt bekeken om reeds eind januari twee oefen interland wedstrijden te spelen in Suriname. Morgen meer details over het aanstellen van  Menzo als bondscoach van Natio Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKogel door de kerk bij SVB: "Menzo nieuwe bondscoach"