vrijdag 29 maart 2024
24 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
1
(1)

Kogel door de kerk bij Natio dames

lees ook ...

USA 3de keer op rij Concacaf Nation League kampioen

De Verenigde Staten van Amerika hebben zondag voor de derde keer op rij de Concacaf Nation League gewonnen  door Mexico met 2-0 te verslaan in de finale. In de finale van de Concacaf Nation Lea...

Natio dames zeggen vertrouwen in bestuur  Surinaamse voetbalbond op

Na de taferelen het afgelopen weekend waarbij vijf dames van de Nationale vrouwen selectie letterlijk en figuurlijk werden achtergelaten op de airport van Puerto Rico en door tussenkomst van de Tevredengroup  de vijf dames pas dinsdag in de vroege ochtend na een vermoeiende reis eindelijk in suriname aankwamen en de voorbereidingen van de selectie op de wedstrijd  tegen Antiqua hebben gemist.

De dames hebben gelijk na aankomst samen met de andere dames die deel uitmaken van de selectie een gezamelijke verklaring uitgegeven  waarbij ze met onmiddelijke ingang het vertrouwen in het bestuur Krisnadath opzeggen.Ze hebben in de verklaring slechts een tipje van de ijsberg gelicht . Maar het is  schaamteloos dat voor de zoveelste keer gebleken  is dat het bestuur van de SVB geen kaas heeft gegeten van leiding geven aan een organisatie, niet weet of wil communiceren en alleen uit is op eigen belang. Het behartigen  van de Sport belangen ver te zoeken is. Toen de ex bondscoach Dean Gorre en Eugene Verwey aangaven dat het bestuur ongeschikt is om leiding te geven aan het Surinaams voetbal , werd hen dat niet in dank genomen.

Ook onze dames hebben het mogen ervaren en meemaken  het onkundig beleid van de SVB.  Ook  de dames hebben in  hun verklaring aangegeven zich weer beschikbaar te stellen voor NATIO wanneer er door een ander, deskundig bestuur leiding zal worden gegeven aan het voetballen in Suriname.Een ieder vindt het een eer  is om voor zijn land van herkomst uit te komen, maar dan onder andere omstandigheden.De dames hebben tot betere tijden  dinsdag hun laatste wedstrijd voor NATIO Suriname gespeeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKogel door de kerk bij Natio dames