woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Koeman heeft spijt van opmerking over Brobbey

lees ook ...

Nederlandse vrouwen geven voorsprong uit handen tegen Engela...

Het Nederlandse vrouwenvoetbalelftal heeft vrijdag in de Nation League een 2-0 voorsprong tegen Engeland uit handen gegeven en verloor uiteindelijk de wedstrijd met 2-3. De 3-2 nederlaag vrijdag te...

De bondscoach van het Nederlandselftal Ronald Koeman heeft dinsdagochtend tijdens een meeting pers zijn fout toegegeven over eerdere opmerkingen richting Brian Brobbey van Ajax.

” Ik had hem meer in bescherming moeten nemen.Ik ben wat dat betreft een slechte politicus. Ik ben te eerlijk en dat is gevaarlijk in de hedendaagse maatschappij” zei Ronald Koeman op de persconferentie.Bondscoach Ronald Koeman zegt spijt te hebben dat hij Brobbey hard heeft aangepakt. De bondscoach heeft een gesprek me hem gehad. De aanvaller van Ajax was in eerste instantie ook geselecteerd maar moet afzeggen wegens een blessure. Koeman heeft Thijs Dallinga in zijn plaats opgeroepen.Koeman heeft zich een beetje geirriteerd aan de ophef die is ontstaan. “Toen Brobbey niet of minder speelde bij Ajax selecteerde ik hem ook al. Ik zie dat hij genoeg kwaliteiten heeft, maar hij heeft ook nog genoeg om te verbeteren. Maar dat mag je niet meer zeggen”.

Nederland speelt de 2 laatste EK Kwalificatie wedstrijden. Zaterdag tegen Ierland en de laatste wedstrijd tegen Gibraltar. Koeman gaf ook aan dat Bart Verbruggen de 2 wedstrijden in het doel zal staan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKoeman heeft spijt van opmerking over Brobbey