zondag 3 december 2023
31.6 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

KNVB Voorzitter Just Spee stelt functie ter beschikking

lees ook ...

Het blijft stil rond NATIO vrouwen selectie

De NATIO vrouwen selectie van Suriname speelt zondag tegen de selectie van Dominica in het Dr. Ir. Franklin Essed stadion en heel opvallend is dat ook dit keer en weinig of helemal geen informatie geg...

De 58-jarige Just Spee heeft om gezondheidsredenen besloten zijn functie als voorzitter van KNVB neer te leggen deze mededeling deed hij vrijdagochtend aan het overig bestuur van de KNVB.

Spee werdin 2019 aangewezen als bondsvoorzitter en wel als opvolger van Michael Praag. Vorig jaar werd hij nog herkozen als bondsvoorzitter.Spee zegt met spijt afscheid te moeten nemen als bondsvoorzitter. ” Mijn gezondheid laat het helaas niet toe door te gaan met het werk waar ik zo van heb genoten” Dat doet pijn.Ik heb de KNVB leren kennen als een fijne organisatie met uitstekende collega’s, met wie ik prettig heb mogen samenwerken. Officieel blijft Spee nog aanzitten in zijn huidige functie tot de komende bondsvergadering in de maan december. Naast het bondsvoorzitterschap bij de KNB bekleedt Spee ook een positie binnen de Executive Committe van de UEFA. De KNVB laat weten op korte termijn de zoektocht naar een vervanger in gang te zetten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKNVB Voorzitter Just Spee stelt functie ter beschikking