(0)

KNVB BEKERFINALE AJAX VS PSV

” We zijn er klaar voor om een goed resultaat neer te ...

Bondscoach Stanley Menzo en zijn aanvoerder Stefano Denswil stonden vrijdagmiddag via een zoom meeting de surinaamse sportpers te woord. " We zijn er klaar voor om zondag een goed resultaat nee...

Ajax heeft zich donderdagmiddag weten te plaatsten voor de KNVB Bekerfinale door AZ met 2-0 te verslaan

De TOTO KNVB Beker  krijgt een droom finale tussen Ajax en PSV. PSV won woensdagmiddag van Go Ahead Eagles.  Ajax daarentegen had het vrij makkelijk  tegen AZ.De wedstrijd startte heel goed voor Ajax, omdat  reeds na elf minuten spelenAjax op een 1-0 voorsprong kwam  door een prachtig doelpunt van Steven Berguis op aangeven van de Braziliaan Anthony, in dienst van Ajax.Dat was tevens ook de ruststand van de wedstrijd.

Ook in de tweede helft  belven AZ en Ajax elkaar frusteren met het rekken van de tijd, vooral  Ajax maakte daarvan flink gebruik totdat de ingevallen Davy Klaassen  de stand op 2-0  bracht  en dat gebeurde in de 89ste minuut van de wedstrijd. Daar er geen verandering kwam in de stand mag Ajax zich nu gaan opmaken voor de finale tegen PSV