zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

KNVB/ Arbiter viert feest met winnende ploeg

lees ook ...

UFC ST.LOUIS/ Lewis scherpt record aan met knock-out op Nasc...

Tijdens het main event zaterdagavond maakte knock-out specialist Derrick Lewis zijn opwachting tegen de Braziliaan Rodrigo Nascimento en ook nu liet Lewis zien dat hij de knock-out specialist is want ...

Scheidsrechter Jan Smit uit Opmeer vierde afgelopen zondag feest met het winnend van de kampioenswedstrijd die hij zelf had gefloten.

De amateurscheidsrechter  Jan Smitvierde afgelopen weekend feest bij St George uit Spierdijk, dat hij even daarvoor op dubieuze wijze aan het kampioenschap had geholpen.Smit deelde in blessuretijd 4 rode kaarten aan tegenstander SV De Valken en telde maar liefste 15 minuten blessuretijd bij, waarna St George via de doelverdediger alsnog langszij kwam in de slotfase van de  wedstrijd.De titel was daarmee een feit.

Arbiter Smit deed er nog een schepje op door na afloop van de wedstrijd zich te mengen in de feestvreugde van de kampioen en vierde het feest mee.Arbiter Smit zong ook nog een overwinningslied voor de kersverse kampioen, tilde de kampioensschaal omhoog en bleef nog een tijdje hangen op het sportprak. De KNVB heeft gemeend arbiter Jan Smit voor het leven te schorsen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKNVB/ Arbiter viert feest met winnende ploeg