zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Klassieker in Suriname Major League eindigt in gelijkspel

lees ook ...

NBA Play-offs Nuggets en Pacers trekken serie gelijk

In het Oosten kwam Indiana Pacers terug van een 0-2 achterstand tegen Ne York Knicks en in het Westen deed de huidige kampioen Denver Nuggets hetzelfde. De als 2de geplaatste Nuggets waren met 115-...

In een vrij goed bezette Essedstadion  bij de start van de tweede ronde van de  Suriname Major League  speelden Transvaal en Robinhood  gelijk 2-2.

Robinhood zette de koploper in de SML  Transvaal  gelijk onder druk en dat resulteerde in een aantal goede kansen voor Robinhood  maar na 18 minuten spelen in de 1ste helft  kreeg doelman Fonkel van Robinhood gelijk  rood en moest zijn club met 10 man de wedstrijd uit spelen.Ondanks dat kwam Robinhood toch op 1-0 nadat Soebarma vanuit een afstand de doelverdediger van Transvaal verrastte en dat was ook de ruststand.

De 2de helft was nauwelijks gestart Apai maakte de stand gelijk tot 1-1.Robinhood scoorde  dankzij een blunder van Transie het 2de doelpunt  doelpunt  .2-1 Transvaal liet het niet daarbij en bracht de stand  op 2-2 en wederom was het de topscorer Apai die voor Transvaal scoorde.

In de slotfase van de wedstrijd  kwam Robinhood op 3-2 maar het doelpunt werd vanwege buitenspel afgekeurd en daardoor  bleef de eindstand  op 2-2.Bii Robinhood zagen we Shaquille Cairo  zijn opwachting weer maken bij de ploeg na zijn mislukte avontuur in Jamaica.

Ña de wedstrijd vroegen we nog naar een reactie van beide coaches.Roberto Godeken van Robinhood  en Raymond Mannen van Transvaal.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKlassieker in Suriname Major League eindigt in gelijkspel