maandag 3 oktober 2022
29.4 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
0
(0)

Klaiber van Natio is geblesseerd in Oostenrijk

lees ook ...

Warm omhaal bodybuilder Soepe Koese

De Surinaamse prof bodybuilder Soepe  Koese die de Arnold  Classic 2022  begin deze maand wist te winnen werd vrijdagmiddag warm omhaald op zanderij Soepe werd flink in de bloemetjes gezegd door d...

De 26-jarige Surinaamse voetbal-international Sean Klaiber is donderdag geblesseerd in het trainingskamp van de Nederlandse voetbalkampioen in Oostenrijk.  Klaiber lijkt een zware knieblessure opgelopen te hebben. Hij heeft het uitgeschreeuwd en stapte, die middag op krukken in het vliegtuig terug naar Nederland. Nader onderzoek volgt de komende dagen. De verwachting is dat hij uiteindelijk in revalidatie moet voor ongeveer negen maanden.

Klaiber maakte  eerder deze maand in de wedstrijd tegen Jamaica, zijn debuut  op 12 juli in de Nationale Voetbalselectie van Suriname tijdens de Concacaf Gold Cup. Hij stond ook als verdediger tegen  Costa Rica en Guadeloupe op 16 en 20 juli.  De Surinaamse Voetbalbond wenst op zijn facebookpagina zijn international een spoedig herstel toe.

De voetballer werd op 1 oktober 2020 door de Amsterdammers overgenomen van Utrecht. Hij kwam 22 keer in actie voor Ajax. Op 24 juni was het zeker, dat Klaiber voor Suriname mocht uitkomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKlaiber van Natio is geblesseerd in Oostenrijk