woensdag 22 maart 2023
31.1 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
0
(0)

Klaiber van Natio is geblesseerd in Oostenrijk

lees ook ...

Enzo Alves de zoon van Marcelo scoort meer dan 100 doelpunte...

De 13-jarige zoon van linksback Marcelo  Enzo Alves scoorde zaterdag een hattrick in de Real Madrid Academie en daarmee kwam hij op meer dan 100 doelpunten te staan Enzo Alves, die kwam invallen in...

De 26-jarige Surinaamse voetbal-international Sean Klaiber is donderdag geblesseerd in het trainingskamp van de Nederlandse voetbalkampioen in Oostenrijk.  Klaiber lijkt een zware knieblessure opgelopen te hebben. Hij heeft het uitgeschreeuwd en stapte, die middag op krukken in het vliegtuig terug naar Nederland. Nader onderzoek volgt de komende dagen. De verwachting is dat hij uiteindelijk in revalidatie moet voor ongeveer negen maanden.

Klaiber maakte  eerder deze maand in de wedstrijd tegen Jamaica, zijn debuut  op 12 juli in de Nationale Voetbalselectie van Suriname tijdens de Concacaf Gold Cup. Hij stond ook als verdediger tegen  Costa Rica en Guadeloupe op 16 en 20 juli.  De Surinaamse Voetbalbond wenst op zijn facebookpagina zijn international een spoedig herstel toe.

De voetballer werd op 1 oktober 2020 door de Amsterdammers overgenomen van Utrecht. Hij kwam 22 keer in actie voor Ajax. Op 24 juni was het zeker, dat Klaiber voor Suriname mocht uitkomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKlaiber van Natio is geblesseerd in Oostenrijk