vrijdag 23 februari 2024
24 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

” Klaar met covid, oorlog en onzin projecten zegt de vertrekkende UEFA- voorzitter

lees ook ...

Toni Kroos maakt terugkeer in Duitse nationale selectie were...

De 34-jarige middenvelder van de Spaanse club Real Madrid Toni Kroos heeft op instagram aangegeven dat hij zich  weer beschikbaar stelt voor de nationale selectie van Duitsland. " Guys, short a...

Aleksander Ceferin heeft donderdag aangekondigd in 2027 een punt achter zijn UEFA-voorzitterschap te zullen zetten.

De Sloveen wist donderdag nog een omstreden regelwijziging door te voeren, waardoor hij tot 2031 voorzitter van de UEFA kon blijven. Opmerkelijk dat Ceferin hiervan geen gebruik van maakt.” Ik ben klaar met covid, 2 oorlogen en onzin projecten zoals de Super League. Ceferin werd in 2018 voorzitter van de Europese voetbalbond nadat hij de verkiezingen won van de Nederlander Michael Praag. De 59-jarige Sloveen volgde  destijds Michael Platini op, die moest aftreden vanwege een corruptieschandaal binnen de UEFA.

Donderdag maakte  tot ieders verbazing bekend in 2027 te zullen stoppen als voorzitter van de UEFA en gaf daarbij verschillende redenen aan  waarom hij het besluit genomen heeft. ” Ik heb het al 6 maanden geleden besloten. Ceferin gaf verder aan dat de organisatie na verloop van tijd nieuw bloed nodig heeft.Ik ben 7 jaar weg geweest bij mijn familie en dat gaat nog 3 extra jaren duren.” Het is mijn beslissing.Ik ben klaar met alle andere zaken waren de woorden van Ceferin richting de pers.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' Klaar met covid, oorlog en onzin projecten zegt de vertrekkende UEFA- voorzitter