woensdag 10 augustus 2022
25.2 C
Paramaribo
17.2 C
Amsterdam
4
(1)

Kisoor nieuwe directeur Surinaamse Voetbalbond

lees ook ...

Memphis Depay kiest toch voor Juventus

De Nederlandse international Memphis Depay  tekent een tweejarig contract bij de Italiaanse club Juventus De 28 jarige Depay kreeg al eerder toestemming van Barcelona om uit te kijken een andere cl...

Michell  Kisoor,  oud-voetballer van SV Robinhood,  de nationale voetbalselectie van Suriname en voormalig directeur Sportzaken is door het bestuur van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) aangesteld als directeur.  Kisoor is uitgeleend door het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport aan de SVB om enkele zaken die scheefgegroeid zijn weer die plaats te geven die het verdient.

De voornaamste taak van Kisoor is het helpen opstarten van de competitie die sinds de intrede van Covid-19  al twee jaren stil ligt. Nu het ministerie van Volksgezondheid heeft aangegeven dat contactsport weer is toegestaan, is de directeur samen met zijn medewerkers en het bestuur van de SVB bezig na te gaan hoe het komend jaar hieraan invulling kan worden gegeven.

Er ligt als planning op tafel  een warming-up tournooi dat zal gelden voor alleen gevaccineerde voetballers. De nieuwbakken directeur van de SVB wil zich ook inzetten dat eindelijk de profleague in Suriname van de grond komt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKisoor nieuwe directeur Surinaamse Voetbalbond