vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
0
(0)

” KING OF THE CARIBBEAN 2023 ” LANDSKAMPIOEN ROBINHOOD

lees ook ...

UFC 298 Topuria wint titel na knock-out tegen Volkanovski

In Anaheim stonden zaterdagavond tegenover elkaar Alexander Volkanovski en llia Topuria om de titel in de vedergewicht divisie en het gelukte Topuria middels een knock-out beslag te leggen op de titel...

” KING OF THE CARIBBEAN 2023 zo wordt de kampioen van Suriname Robinhood aangeduid in het verslag van de Concacaf na de gewonnen finale woensdagavond in Jamaica.

KINGSTON, JAMAICA. DECEMBER 6th: Robinhood celebrates with the champions trophy after the Final match between Cavalier FC and Robinhood in the Concacaf Caribbean Cup, held at the National stadium, in Kingston, Jamaica.

De 1ste 45 minuten van de wedstrijd hebben duidelijk laten zien wat het strijdplan van Robinhood was, zoveel als mogelijk spelers achtern houden, Cavaliers laten komen en dan toeslaan. Robinhood wilde duidelijk de 1-0 genomen voorprong in Suriname behouden. In de 36 ste belandde een schot van Adrian Reid tegen de pal en dat ze een van de weinige kansen van Cavaliers in de 1ste helft, de rust was dan ook 0-0.

In de 55ste minuut van de 2de helft kwam de genade slag van Cavaliers toe sterspeler en topscorer van het toernooi Shaniel Thomas zijn 2de gele kaart kreeg en de ploeg de wedstrijd verder moest met 10 man. Robinhood veranderde daarna gelijk van tactiek en zocht toen meer de aanval op, het duurde wel tot de 89ste minuut toen de ingevallen Franklin Singokromo( geboren in het rijstdistrict Nickerie) uit een pass van Adipi met het linkerbeen de keeper van Cavaliers het nakijken gaf 1-0 Robinhood. Een paar minuten was het Singokromo die een afgemeten pass gaf aan aanvoerder Jamilho Rigters, die beheerst inschoot en het doek liet vallen voor Cavaliers en ook daarmee het kampioenschap van de Concacaf Caribbean Cup inluidde.

De kampioen van Suriname sleepte na de wedstrijd de meeste prijzen van het toernooi, Sportiefse ploeg van het toernooi,  beste doelverdediger, beste speler van het toernooi , jongste speler van het toernooi en Man of the match.Robinhood gaat de boeken van de Concacaf in als de 1ste winnaar van de Concacaf Caribbean club 2023 en plaatst zich ook voor de Round of 16 van Concacaf ship,  met de mogelijkheid dat Suriname Lionel Messi van Inter Miami in levende lijve kan zien en meemaken.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSport'' KING OF THE CARIBBEAN 2023 " LANDSKAMPIOEN ROBINHOOD