woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

Kickbokslegende Ernesto Hoost kondigt comeback aan

lees ook ...

UFC 298 Topuria wint titel na knock-out tegen Volkanovski

In Anaheim stonden zaterdagavond tegenover elkaar Alexander Volkanovski en llia Topuria om de titel in de vedergewicht divisie en het gelukte Topuria middels een knock-out beslag te leggen op de titel...

De 58-jarige kickbokslegende Ernesto Hoost heeft aangekondigd binnenkort weer in de ring te zullen stappen.

Ernesto Hoost, die een Surinaams achtergrond heeft is een van de meest gevierde figuren in de wereld van het kickboksen. Zijn comeback zal in Japan plaatsvinden later dit jaar.De mogelijkheid bestaat er dat Hoost tegen zijn oude rivaal Jerome Le Banner zijn comeback zal maken in de ring. Hoost staat bekend om zijn indrukwekkende techniek en dominantie in de sport. Met zijn aankodiging om terug te keren in de ring heeft hij wel voor wat opschudding gezorgd in de kickbokswereld.

Hoewel het nog niet zeker is en ook niet officieel bevestigd is, zou het gevecht tussen Hoost en Le Banner wel een goed gevecht kunnen worden.De Franse kickbokser en oude rivaal van Hoost staat bekend om zijn krachtige stoten en charisma in de ring. Hoost en Le Banner hebben elkaar 4 keer ontmoet in de ring waarvan Hoost er 3  won.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKickbokslegende Ernesto Hoost kondigt comeback aan