maandag 15 juli 2024
24 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

Kickboksen/ Regian Eersel wil graag rematch

lees ook ...

Copa Merica 2024/ Colombia naar finale en vechtpartijen na ...

De Nationale voetbalselectie van Colombia heeft zich woensdagavond in de USA weten te plaatsen voor de finale van de Copa America2024 door de 1-0 oerwinning op Uruguay. In de halve finale waren...

Regian Eersel, de Surinaamse kickboxer verloor eerder dit jaar in de maand april zijn ONE championship lichtgewicht kickbokstitel.

Regian verloor van Alexis Nicolas in Bangkok, Thailand. De nederlaag kwam hard aan bij Eersel,  die nu vastberaden is  om zijn titel te heroveren. Eersel is nu volop in training en wachtende op een datum voor zijn rematch.Voor veel kickboksfans was het een schok om te zien hoe Eersel zijn titel verloor.

Eersel, die in het verleden al 2 keer won van topkickboxer Nicky Holzken in de ONE  ring was zelf ook  niet tevreden met zijn laatste prestatie.     ”Het had veel beter gemoeten” en zal ik ook in de rematch laten zien”.Eersel hoopt later in dit jaar zijn herkansing te krijgen tegen Nicolas.De exacte datum en locatie van het gevecht zijn nog niet bekend, maar Eersel traint hard en is er helemaal klaar voor. ” Ik heb er vertrouwen in dat ik de titel weer kan pakken” zegt Eersel.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKickboksen/ Regian Eersel wil graag rematch