dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
5
(1)

Kian Fitz-Jim terug naar Ajax

lees ook ...

”It’s a lot of lies” gooide Frenkie De Jon...

De 26-jarige Nederlandse international en speler van Barcelona heeft dinsdag tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Championsleague wedstrijd tegen Napoli de Spaanse pers flink repliek gediend ...

De 20-jarige Kian Fitz- Jim die al eerder voor Ajax uitkwam maar aan Excelsior uitgeleend was speelt binnenkort weer voor Ajax.

Fitz- Jim speelt sinds 2019 voor Ajax en maakte i januari vorig jaar zijn debuut voor de hoofdmacht. Het afgelopen seizoen trok hij naar Excelsior om ervaring op te doen, waar hij in 12 officiele wedstrijden in actie kwam.In het huurcontract van Fitz- Jim was een voorwaarde opgenomen dat Ajax de overeenkomst voor 2024 kon ontbinden.  Doordat de deadline reeds voorbij was en Ajax zich laat aanmeldde maakten beide ploegen een afspraak om de huurovereenkomst te beeindigen.

Ajax heeft besloten Fitz- Jim terug te halen omdat de club dun in de middenvelders zit, mede door de blessures van Branco van den Boomen, Silvano Vos en Sivert Mannsverk.Doordat Fitz- Jim zelfs terug wilde naar Ajax heeft Excelsior  hun medewerking verleend voor een terugkeer.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKian Fitz-Jim terug naar Ajax