maandag 11 december 2023
24.4 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
0
(0)

Kevin Durant helpt Brooklyn Nets langs de La Clippers te komen

lees ook ...

”De coaches hebben ons uitgelachen” zegt basketb...

De Surinaamse meisjes basketbalselectie heeft alle wedstrijden verloren op de Consude Games voor scholieren in Chilie. '' De coaches van de verschillende landen hebben ons uitgelachen toen ze h...

Door de 27 punten van Kevin Duran weet de Brooklyn Nets met 110-95 langs de LA Clippers te komen in de NBA competitie.

Brooklyn Nets, nog steeds spelend zonder Kyrie Irving bezorgden  zij de LA Clippers hun 2de nederlaag in de NBA. Het wilde maar niet echt lukken bij de Clippers, zelfs Paul George die altijd goed is voor meer dan 25 punten in de een wedstrijd bleef tegen de Nets steken op 17 punten.Terwijl bij de Nets Kevin Durant 27 punten voor zijn rekening nam.

Kyrie Irving, die op de tribune de wedstrijd moest volgen vanwege een schorsing, zal gelukkig voor de Nets, de volgende wedstrijd weer in de starting – five te zien zijn. Irving is door de leiding van de Nets geschorst vanwege zijn  antisemitische opmerkingen via Instagram, waarbij hij inmiddels zijn verontschuldiging heeft aangeboden maar desondanks door de Nets voor drie wedstrijden werd geschorst.De Detroit Pistons verloren van de Boston Celtics met 117-108,  76ers wonnen van Atlanta Hawks met 121 – 109  ,  Dallas Mavericks – Trail Blazers 117-112.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKevin Durant helpt Brooklyn Nets langs de La Clippers te komen