donderdag 13 juni 2024
27 C
Paramaribo
10.7 C
Amsterdam
5
(1)

Kenneth Vermeer terug in de Eredivisie

lees ook ...

Ook Anguilla moet hoofd buigen voor NATIO Suriname

Natio Suriname heeft haar tweede WK2026 kwalificatie wedstrijd overtuigend kunnen winnen en wel met 4-0 van Anguilla. Met wat wissels heeft NATIO Suriname het zaterdag niet moeilijk gehad in de...

De 37-jarige surinaams international Kenneth Vermeer  keert na drie en een half jaar terug in de  Eredivisie  en tekent voor een seizoen bij PEC Zwolle.

Kenneth Vermeer  kent een imposante  loopbaan als keeper. Vermeer heeft 10 jaar lang het shirt van Ajax gedragen en werd met de Amsterdammers 4 keer kampioen van de Eredivisie. Daarna maakte hij de overstap naar Feyenoord  waar hij als reserve  keeper  1 keer kampioen werd van de Eredivisie.

Na een Belgisch avontuur en een verblijf in de USA  keert Vermeer  na drie en een half jaar terug in de Eredivisie  waar hij een jaar in het doel  zal staan  van PEC Zwolle.  ” Het voelt  goed aan om terug te keren  in Nederland  in een voor mij bekende competitie en nieuwe club.

” Het is heel fijn dat we met Kenneth  een zeer ervaren doelman  aan de selectie  hebben kunnen toevoegen. Kenneth   heeft een schat aan ervaring  opgedaan in binnen  en buitenland  waar we veel profit van hopen te hebben ” zegt Technisch Direkteur  van PEC Zwolle  Marcel Boudesteyn.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKenneth Vermeer terug in de Eredivisie