dinsdag 21 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
5
(2)

Kenneth Paal blij met keuze voor NATIO Suriname

lees ook ...

Uitblinker Summerville helpt Leeds United aan finale plek

De ploeg van Crysecio Sumkmerville Leeds United heeft zich donderdag door de 4-0 overwinning op Norwich City geplaatst voor de finale van de play-offs om promotie naar Premier League. De ploeg ...

De 26-jarige linksback Kenneth Paal is blij dat hij voor NATIO Suriname gekozen heeft want een stap naar het Nederlandselftal zit er niet in.

Kenneth Paal beleeft een ijzersterk seizoen in de Championship bij  Queens Park Rangers. De Surinaamse international hoopt via QPR een stap hogerop te kunnen maken. Daarnaast heeft zijn ogen gericht op het behalen van het volgende WK met Suriname.Paal speelde totnutoe 46 wedstrijden dit seizoen bij QPR, een ongelofelijk aantal vindt hij.” Het lijkt of we soms meer spelen dan trainen”. We trainen ook minder vaak en minder zwaar als we weer een midweekse wedstrijd hebben.

De 26-jarige linksback hoopt met Suriname het WK 2026 te halen. Ze zijn goed op weg. ” Ik heb ook jeugdinterlands voor Nederland gespeeld, maar op een gegeven moment weet je dat het echte Oranje er niet in zit. Dan is uitkomn voor Natio Suriname een prachtig alternatief. Ik heb er goed over nagedacht en ben blij en trots dat ik voor Suriname heb gekozen. Ik denk datwe  echt het WK kunnen halen, we hebben een aantal goede spelers erbij.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKenneth Paal blij met keuze voor NATIO Suriname