woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Keeper RKC Etienne Vaessen herstellende

lees ook ...

Eredivisie PSV deelt dreun uit aan Feyenoord in de Kuip

PSV de lampenclub heeft zondag een flinke dreun uitgedeeld aan Feyenoord in de Kuip door de wedstrijd met 2-1 te winnen. Het kalenderjaar 2023 is nog niet afgelopen voor de Nederlandse club PSV maa...

Etienne Vaessen de keeper van RKC Waalwijk raakte tijdens de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Ajax zaterdag geblesseerd na een botsing met Ajax aanvaller Brian Brobbey.

De wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Ajax werd bij een stand van 2-3 gestaakt nadat de keeper van RKC Vaessen in botsing gekomen was met Ajax aanvaller Brian Brobbey. Omdat de keeper niet reageerde, is op het veld volgens het protocol een reanimatie uitgevoerd. Het bleek later niet om zijn hart tegaan, hij was buiten bewustzijn door de knal op zijn hoofd. Het bestuur van RKC Waalwijk heeft zondagochtend een statement doen uitgaan, dat de keeper een goede nacht heeft doorgemaakt en zijn lijn van herstel is doorgezet. Het ziet er beter uit dan zaterdagavond, zei RKC Algemeen Direkteur Frank van Mosselveld. Er zijn inmiddels scan gemaakt, maar de resultaten zijn nog niet bekend.De keeper is goed aanspreekbaar en wordt verder onderzocht.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKeeper RKC Etienne Vaessen herstellende