zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Keeper Fonkel behoed Robinhood van een groter nederlaag.

lees ook ...

” Mbappe krijgt geen speciale dekking van ons”

Coach Xavi Hernandez van Barcelona zegt geen speler speciaal  in te zetten om Mbappe te verdedigen en te verhinderen om te  scoren " Putting a player to defend Mbappe" Ik houd niet ervan enza...

De ploeg van Robinhood speelde dinsdagavond hun eerste wedstrijd in de Concacaf Championship in Costa Rica tegen Herediano en verloren de wedstrijd met 0-2.

Het was duidelijk aan het spel van Herediano te zien dat ze een goede analyse hebben gemaakt van het spel van Robinhood, zowel de zwakke als sterke punten en hun spel daaraan hebben gericht. Robinhood weinig ruimte geven om in hun spel te komen, de belangrijke pionnen vooral op het middenveld uitschakelen en gezien hun balbezit in procenten uitgedrukt is het hun aardig gelukt. Ze bleven ook de aanval opzoeken,waardoor Robinhood weinig ademruimte had om tot echt voetballen te komen. Doelverdediger Fonkel was absoluut de man of the match, daar hij heel goed uit zijn doel kwam om de aanvallen van Herediano onschadelijk te maken. Het lukte Herediano uit een scrimage voor het doel van Robinhood de 1-0 in te tikken, dat was ook de ruststand.

Robinhood probeerde de zaken anders aan te pakken in de 2de helft. Wat soms aardig lukte. Herediano veranderde niet van tactiek en bleef zoeken naar openingen in de verdediging van Robinhood. Bij Robinhood was duidelijk te mrken dat zij nog geen geschikte vervanging hebben gevonden die Shaquille Cairo zou kunnen doen vergeten. Het onbrak hun aan stootkracht in de aanvalslinie.  Herediano kon vrijlaat in de 2de helft toch nog op 2-0 komen. Robinhood verdiende toch nog tenminste een gelijkspel. Op 13 maart wordt de return gespeeld in het Dr Ir. Franklin Essed stadion. Met de volle ondersteuning van het thuispubliek kan Robinhood misschien een beter resultaat eruit halen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKeeper Fonkel behoed Robinhood van een groter nederlaag.