dinsdag 27 februari 2024
32 C
Paramaribo
6.6 C
Amsterdam
0
(0)

Karim Benzema voorlopig niet in basisselectie AL-Ittihad

lees ook ...

”It’s a lot of lies” gooide Frenkie De Jon...

De 26-jarige Nederlandse international en speler van Barcelona heeft dinsdag tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Championsleague wedstrijd tegen Napoli de Spaanse pers flink repliek gediend ...

De 36-jarige oud-Franse international Karim Benzema die tegenwoordig in Saudi- Arabie voetbalt bij de club AL-Ittihad is door zijn trainer Marcelo Gallardo uit de selectie gezet.

Karim Benzema die samen met Cristano Ronaldo de zo gevreesde aanval vormde bij Real Madrid schijnt sinds zijn overstap naar de competitie in Saudi- Arabie nog niet echt zijn vorm te hebben gevonden. Benzema speelt voor AL- Itiihad. In de totnutoe 20 gespeelde wedstrijden scoorde hij 12 keer en gaf hij 5 assists.Vrijdag kreeg hij van zijn trainer Marcelo Gallardo te horen dat hij voorlopig uit de selectie gezet is.Coach Gallardo is ontevreden over de houding van de voormalige Ballon d’or winnaar, die niet kwam opdagen bij de 1ste training in de aanloop naar de 2de seizoen helft.

Het is overigens niet de 1ste keer dat de Franse spits, die ook nog aanvoerder is van de Saudische club, een training liet schieten en wel zonder toestemming. Benzema miste ook enkele trainingen aan het einde van het vorige kalenderjaar. Coach Gallrdo heeft daarom ook gemeend hem mee te nemen naar hun geplande trainingskamp in de Verenigde Arabische Emiraten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKarim Benzema voorlopig niet in basisselectie AL-Ittihad