0
(0)

Karim Benzema verzekerd Real Madrid van plaats in kwartfinale Championsleague

De KNVB heeft Vitesse het liefst achttien punten in mindering gebracht en daardoor is het nu een feit dat de club na vijf en dertig jaar degradeert uit de Eredivisie. " De onafhankelijke licent...

De 35- jarige Franse international Karim Benzema scoorde het enig doelpunt in de Championsleague wedstrijd tussen Real Madrid en Liverpool en daardoor plaatst Real Madrid zich voor de kwartfinale

In vergelijking met de 1ste wedstrijd waarbij Real Madrid met 5-2 won van Liverpool, was de return ontmoeting in het Bernameu stadion , een wedstrijd met weinig hoogte punten, weinig doelrijpe kansen voor beide ploegen zowel in de 1ste als de 2de helft. Vrij laat in de 2de helft scoorde Karim Benzema  het enig doelpunt in de wedstrijd en daarmee plaatst Real Madrid zich voor de kwartfinale van de Championsleague.Voor Real Madrid een goede generale voor  El Clasico zondag aanstaande in de LA Liga tegen koploper  Barcelona.

NAPOLI  IN DE KWARTFINALE VAN DE CHAMPIONSLEAGUE

De Italiaanse club had de 1ste wedstrijd met 2-0 gewonnen en had dus voldoende aan een gelijkspel tegen Eindtracht Frankfurt, maar besloot toch voor de volle winst tegaan en won verdient met 3-0 van de Duitsers en plaats zich dan ook voor de kwartfinale van de Championsleague. De wedstrijd werd voor het 1ste fluitsignaal overschaduwd door de nare incidenten in het centrum van Napels. De supporters van Eintracht Frankfurt waren niet welkom in het stadion van Napoli, maar besloten in de stad wel op de vuist tegaan met de Italiaanse politie, de stad werd gesloopt tot een oorlogsgebied nog voor de 1ste aftrap.De loting van de kwartfinale is op vrijdag 17 maart

HomeSportKarim Benzema verzekerd Real Madrid van plaats in kwartfinale Championsleague