dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Karim Benzema niet meer gelukkig in Saoedi- Arabie.

lees ook ...

NBA Boston Celtic verstevigen koppositie door achtste overwi...

De Boston Celtics boekten zaterdagavond hun achtste overwinning op rij in de NBA competitie tegen de New York Knicks en zijn nu de absolute koploper in de Eastern Conference. In Madison Square ...

De oud- Franse international en oud speler van Real Madrid die nu in Saoedi Arabie voetbalt Karim Benzema heeft na de nederlaag van zijn club tegen AL-Nasr van Cristiano Ronaldo de breu eraan gegeven en staat op punt van vertrek.

De Franse topspits Karim Benzema trainde de afgelopen 2 dagen niet met zijn club. Inmiddels is bekend dat hij  Soedi -Arabie heeft verlaten, de reden van zijn vertrek is onbekend. Benzema heeft ook zijn instagram verwijderd.Benzema was ook niet aanwezig bij de zaterdag gespeelde competitie wedstrijd tussen zijn club Al- Ittihad en Al Twaoun.

Volgens de clubleiding is Benzema om persoonlijke redenen vertrokken. De voormalige doelpunten machine van de Spaanse club Real Madrid heeft totnutoe zijn draai niet kunnen vinden in Saoedi-Arabie, hij scoorde sinds zijn komst slechts 12 doelpunten.De afgelopen dagen is er vanuit verschillende kritiek geweest op zijn functioneren bij de club, men vindt daqt hij zich niet voor de volle honderd procent geeft voor de club.Overigens is de Ballon D’Or winnaar van 2022 niet de enige speler die niet meer leuk vindt in Saoedi – Arabie, ook de Braziliaan en oud- speler van Liverpool Roberto Firmio voelt zich niet happy in Saoedi- Arabie en keert mogelijk naar zijn oude club Liverpool.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportKarim Benzema niet meer gelukkig in Saoedi- Arabie.