maandag 24 juni 2024
30 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Jurrien Timber maakt overstap naar Arsenal

lees ook ...

Jasper Cillessen kiest opnieuw voor avontuur in Spanje

De 35-jarige doelverdediger Jasper Cillessen kiest na twee jaar weer voor een avontuur in Spanje en zal nu uitkomen voor de Spaanse club Las Palmas. Japser, stapte maandag in het vliegtuig rich...

De 22-jarige  verdediger van Ajax en Nederlands elftal  speelt  het komend seizoen in de Premier League bij de Engelse club  Arsenal  voor een bedrag  van 42 miljoen Euro, dat via bonuses kan oplopen tot 47 miljoen Euro.

Alleen de medische  keuring staat de overgang van Timber  nog in de weg. Timber  bereikte afgelopen weekend al een persoonlijk  akkootd met de nummer 2 van het afgelopen seizoen in de Premier League.  Timber zal zijn handtekening  zetten onder een contract tot 2028.

De komende dagen staan  de handtekening en presentatie  op schema. In 2029 maakte Timber zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax. In total kwam hij  officieel tot 121 wedstrijden,  waarin hij 6 keer wist te scoren. Timber werd 2 keer landskampioen en 1 keer bekerkampioen KNVB  met Ajax . In 2021 maakte hij zijn debuut in het Nederlands elftal  en speelde  totnutoe  15 interlands. Tijdens het afgelopen WK2022  in Qatar was  hij vast waarde in de selectie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJurrien Timber maakt overstap naar Arsenal