donderdag 22 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Jurgen Klopp zet punt achter trainerscarriere bij Liverpool

lees ook ...

“Ik wil terug naar het hoogste niveau” is Summe...

De met een surinaams achtergrond Crysencio Summerville die momenteel uitkomt voor de Engelse club Leeds United en het heel goed doet heeft een helder doel en dat is zo snel weer in de hoogste top van ...

⁵De 56-jarige Duitse trainer Jurgen Klopp heeft vrijdag besloten tot aan het eind van het seizoen aan te blijven als coach van de Engelse club Liverpool.

Jurgen Klopp heeft vrijdag aangegeven bezig te zijn aan zijn laatste halfjaar als trainer van Liverpool. De 56-jarige Duitser had nog een contract tot 2026 bij de Engelse club, maar zoals het nu uitziet zal hij zijn contract niet uitdienen bij de club.Het is vooralsnog niet bekend wie de taken van Klopp zal overnemen. Klopp is vanaf 2015 trainer van Liverpool.Ook de assistent van Klopp ( Pepijn Lijnders) vertrekt aan het eind van het seizoen. ” Ik begrijp dat dit een verrassing is voor de mensen die dit voor het eerst horen, maar ik kan het uitleggen, ik raak mijn energie kwijt, er is nu absoluut geen probleem, ik voel me goed, maar ik weet gewoon dat ikdit niet kan blijven doen, na alle jaren die we samen hebben meegemaakt verdienen jullie de waarheid en dit is de waarheid zei Jurgen Klopp vrijdagochtend.

Onder de Duitser won Liverpool de Chapionsleague in 2019 en de landstitel in 2020.Klopp heeft in zijn laatste maanden nog alles om voor te spelen. Momenteel doe de club nog op 4 fronten mee: de Premier League, Europa League, FA Cup en de League Cup. Klopp heeft ook aangegeven dat hij geen Engelse clubs onder zijn hoede zal hebben. Klopp heeft interesse voor het bondscoachschap van Duitsland. In Spanje bij Barcelona wordt ook zijn naam genoemd als opvolger van Xavi Hernandez. Het is geen publiek geheim meer dat Juan Laporta, de clubpresident van Barceloa gecharmeerd is van Jurgen Klopp.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJurgen Klopp zet punt achter trainerscarriere bij Liverpool