(1)

Jurgen Klopp geeft reden vroege wissel Vigil van Dijk

” Zine Zidane nieuwe coach Bayern Munchen is Fake nieu...

In de Spaanse kranten stond vrijdag  vermeld dat Zine Zidane de  nieuwe coach is geworden van Bayern Munchen maar de Duitse club noemt dit fake nieuws. " We hebben geen contact gehad met Zine Z...

De coach van Liverpool Jurgen Klopp gaf na de verloren wedstrijd van Liverpool tegen Brentford aan waarom hij centrale verdediger en aanvoerder Virgil van Dijk na 45 minuten wisselde” Ik wilde geen risico nemen met hem “.

De vroege wissel van Virgil van Dijk had niets te maken dat hij een slechte wedstrijd speelde,hij voelde de spieren in zijn been een beetje trekken en daarom wenste ik geen risico te nemen met hem.Van Dijk was een hele tijd uit de running van een operatie, hij was gelukkig vroegtijdig hersteld om aan het WK in Qatar mee te doen, maar nu begint het erop te lijken dat hij af en toe nog wat last ondervindt van zijn knie. Liverpool speelde vooral in de 1ste helft een slechte wedstrijd en het rommelde van misverstanden in de verdediging.

Liverpool beet in het stof tegen een veel beter spelend Brentford, die ervoor zorgde dat Liverpool na 4 overwinningen op rij gestopt werd. De ruststand was 2-0 voor Brentford, nadat de arbiter eerder in samensprak met de VAR een doelpunt van Brentford vanwege buitenspel afkeurde.

Coach Jurgen Klopp besloot in de rust enkele spelers in de kleedkamer achter te laten waaronder ook Van Dijk. In de 2de helft speelde Liverpool een veel betere wedstrijd, in de 47ste minuut werd een doelpunt van Liverpool afgekeurd vanwege buitenspel, toch zou Liverpool de gelegeneid krijgen voor een tegen doelpunt. Maar met nog enkele seconden tegaan in de wedstrijd keer Brentford de counter waarop ze de gehele 2de helft op zaten te wachten en die werd ook benut, waardoor ze Liverpool een 1-3 nederlaag bezorgden.Door deze nederlaag staat Liverpool op de 6de plaats in de Premier League.