vrijdag 29 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.4 C
Amsterdam
0
(0)

Julian Nagelsmann nieuwe bondscoach Duitsland

lees ook ...

Shane Kluivert ziet droom in vervulling gaan

De 16-jarige Shane Kluivert, de zoon van oud- international Patrick Kluiver heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij de Spaanse club en kampioen FC Barcelona. Shane Kluivert tekent ...

De Duitse voetbalbond kiest toch voor Julian Nagelsmann als nieuwe bondscoach nadat ook de Nederlandse coach Louis van Gaal in beeld was om diefunctie te bekleeden.

Sinds zijn ontslag als coach van Bayern Munchen was Nagelsmann clubloos. Na een aantal toch wel pittige gesprekken hebben Nagelsmann en de Duitse voetbalbond elkaar kunnen vinden. Julian Nagelsmann wordt tot en met het EK2024 de bondscoach van Duitsland. De oud- trainer van Bayern Munchen volgt de ontslagen Hansi Flick op. Nagelsmann moest wel wat water in zijn wijn doen betreffende zijn salaris bij de bond.

Volgens de Duitse voetbalbond moeten nog wat plooien worden gladgestreken en dan zet Nagelsmann zijn handtekening onder een contract tot en met het EK van 2024 die in Duitsland wordt gehouden.Nagelsmann zal een salaris van 400.000 Euro per maand ontvangen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJulian Nagelsmann nieuwe bondscoach Duitsland