zondag 26 mei 2024
28 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

Julian Nagelsmann nieuwe bondscoach Duitsland

lees ook ...

Doelman Etienne Vaessen haalt eindselectie NATIO Suriname

De doelverdediger van RKC Waalwijk Etienne Vaessen is door bondscoach Stanley Menzo van NATIO Suriname  definitief opgeroepen voor de volgende interlands van Suriname. De doelverdediger van RKC...

De Duitse voetbalbond kiest toch voor Julian Nagelsmann als nieuwe bondscoach nadat ook de Nederlandse coach Louis van Gaal in beeld was om diefunctie te bekleeden.

Sinds zijn ontslag als coach van Bayern Munchen was Nagelsmann clubloos. Na een aantal toch wel pittige gesprekken hebben Nagelsmann en de Duitse voetbalbond elkaar kunnen vinden. Julian Nagelsmann wordt tot en met het EK2024 de bondscoach van Duitsland. De oud- trainer van Bayern Munchen volgt de ontslagen Hansi Flick op. Nagelsmann moest wel wat water in zijn wijn doen betreffende zijn salaris bij de bond.

Volgens de Duitse voetbalbond moeten nog wat plooien worden gladgestreken en dan zet Nagelsmann zijn handtekening onder een contract tot en met het EK van 2024 die in Duitsland wordt gehouden.Nagelsmann zal een salaris van 400.000 Euro per maand ontvangen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJulian Nagelsmann nieuwe bondscoach Duitsland