zondag 19 mei 2024
26.6 C
Paramaribo
18.1 C
Amsterdam
0
(0)

Julian Nagelsmann blijft Die Mannschaft trouw

lees ook ...

NBA Play-offs Celtics met een been in de finale

Ondanks de aanwezigheid van Lebron James wist de ploeg van de ex- Cleveland Cavaliers speler niet te winnen van de Boston Celtic. Hoewel Cleveland Cavaliers zich kranig weerde zonder de geblesseerd...

De 36-jarige Julian Nagelsmann blijft tot en met het Wereldkampioenschap2026 bondscoach van het Duitselftal.

De voormalige trainer van Bayern Munchen Nigel Nagelsmann heeft vrijdag zijn contract met de Duitse voetbalbond verlengd tot 2026 en leidt Duitsland dus ook in de kwalificatie richting het WK, dat over 2 jaar in de USA , Mexico en Canada wordt gehouden.Nagelsmann werd ongeveer een jaar geleden ontslagen bij Bayern Munchen en begon vorig jaar september zijn job als bonsdscoach van Duitsland als opvolger van Hansi Flick. Bayern Munchen wilde Nagelsmann het komend seizoen terughalen als coach, daar Thomas Tuchel zijn contract niet  verlengd. Helaas kan dat niet meer nu Nagelsmann zijn contract heeft verlengd met de Duitse voetbalbond.

Duitsland is op het EK in eigen land, dat over twee maanden begint, ingedeeld in een groep met Schotland, Hongarije en Zwitserland. Duitsland wilt graag in eigen het tournooi winnend afsluiten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJulian Nagelsmann blijft Die Mannschaft trouw