donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
0
(0)

Jude Bellingham weer goud waard voor Real Madrid

lees ook ...

6de plek voor Nederland op FIFA ranglijst

De Nederlandse voetbalselectie van Nederland onder coach Ronald Koeman staat na de uitgegeven wereldranglijst van de FIFA op de 6de plaats. Nederland nestelt zich donderdag op de 6de plaats op de F...

Jude Bellingham wijst Real Madrid de weg terug naar de overwinning nadat  Real Madrid met 0-1 achter kwam te staan tegen de Italiaanse club Napoli in de Championsleague.

Dinsdagmiddag  lieten zowel Real Madrid en Napoli vanaf het begin van de wedstrijd de aanwezige supporters zien dat zij een waarspektakel voorgeschoteld zouden krijgen en dat gebeurde ook.Vanaf vrij vroeg in de wedstrijd kwam Napoli op een 1-0 voorsprong dankzij  Skiri Ostigard en niet langer daarna was het Bellingham die een goede pass gaf aan Vinicius Junior, die geen fout maakte en de stand gelijk trok 1-1 en zeven minuten later was het Bellingham die Real Madrid op 2-1 bracht en was ook de ruststand van de wedstrijd.

Ook in de 2de helft lieten beiden ploegen goed voetbal zien en toch was het Napoli die de wedstrijd naar zich toe trok  door een toegegeven penalty te benutten werd het 2-1 voor Napoli maar een kwartier voor tijd was het Federico Valverde die verwoestend vanuit een afstand uithaalde en Real Madrid alsnog de wedstrijd met 3-2 won.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJude Bellingham weer goud waard voor Real Madrid