woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

Jose Mourinho voor nieuw avontuur naar Turkije

lees ook ...

Euro2024/ Frankrijk mogelijk zonder Mbappe tegen Nederland...

De spits van het Franse elftal Kylian Mbappe zal helaas de wedstrijd tegen Nederland aan zich voorbij moeten gaan vanwege het oplopen van een gebroken neus in de eerste EK wedstrijd van Frankrijk. ...

De 61- jarige  Portugese coach Jose Mourinho gaat voor een nieuwe uitdaging richting Turkije en is de nieuwe coach geworden van Fenerbahce en tekent een contract van 2 jaar.

Mourinho zat sinds zijn ontslag bij de Italiaanse club AS Roma zonder club. De ex- coach van FC Porto, Chelsea, Intermilan en Real Madrid werd onlangs nog in verband gebracht met Besiktas, maar hij gaat nu aan de slag bij de Turkse rivaal Fenerbahce.Beide partijen bereikten al een accoord over een contract van 2 jaar.

De Gele kanaries moesten dit seizoen het kampioenschap overlaten aan Galatasaray l met een verschil van 3 punten. Dat kost trainer Ismail Kartal dus de kop. Mourinho zal bij de Turkse club gaan samen  werken met  ex- Ajacied Tadic, Oosterwolde en Kadioglu.Mourinho wordt vrijdag geprensenteerd als de nieuwe coach van Fenerbahce.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJose Mourinho voor nieuw avontuur naar Turkije