zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Jose Mourinho staat nu wel open voor job in Saudi- Arabie

lees ook ...

Paris2024 World Athletics looft bonus uit tijdens Olympisch...

De World Athletics is de eerste internationale sportfederatie die een extra bedrag beschikbaar stelt voor de kampioenen tijdens de aanstaande Olympische Spelen in Parijs. Wie een gouden medaill...

De 61- jarige trainer Jose Mourinho heeft aangegeven nu wel open te staan voor een job in Saudi- Arabie integenstelling wat hij eerder aangaf geen heil te zien om in Saudi- Arabie te werken.

De Portugese trainer Jose Mourinho die nu geen club onder zijn hoede heeft, staat nu wel open om een job in Saudi- Arabie serieus in overweging te nemen.  ” Ik denk nu anders over. Daar Cristiano Ronaldo  als 1ste topvoetballer de deur opende voor andere voetballers om in Saudi- Arabie te gaan voetballen.” Ronaldo opende mijn ogen dat er wel voldoende mogelijkheden zijn in Saudi- Arabie” zegt de voormalige coach van de Italiaanse club AS Roma.

In januari dit jaar werd Jose Mourinho bij AS Roma bedankt voor zijn bewezen diensten, daar de ploeg zowel in Italie als daar buiten minder presteerde. De 61-jarige Jose Mourinho won met AS Roma de Conference League in mei 2022. Het was de club 1ste  continental title sinds 1961, maar desondanks werd hij ontslagen als coach van de club.

Jose Mourinho is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar heeft geen haast. ” Ik heb alle tijd om rustig uit te kijken naar een nieuwe uitdaging. Ik hoop aan het eind van het seizoen 2023/24 wel zover te zijn en kan dan meer duidelijkheid geven waar mijn nieuwe uitdaging ligt, Saudi Arabie behoort inderdaad nu wel tot een van de mogelijkheden maar de tijd is nog te vroeg om definitief een antwoord daarop te geven ” zegt Jose Mourinho

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJose Mourinho staat nu wel open voor job in Saudi- Arabie