vrijdag 19 april 2024
24.8 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

Jose Mourinho getipt als nieuwe bondscoach van Brazilie

lees ook ...

UFC300 Alex Pereira blijft kampioen in de licht-zwaargewicht...

In het main event stond zaterdagavond op schema de eerste titelverdediging in het licht- zwaargewicht van Alex Pereira tegen Jamahal Hill die door eerst genoemde werd gewonnen. Beide vechters s...

De Braziliaanse voetbalbond (CBF) kijkt nog steeds uit naar een nieuwe bondscoach en is volgens oud brazilie international Carlos Alberto belandt bij de Portugees Jose Mourinho.

Na eerdere namen te hebben gehoord van Pep Guardiola, Zine Zidane, Xavi Hernandez wordt nu ook de naam van Jose Mourinho genoemd als de opvolger van de vertrekkende bondscoach Tite.De Braziliaanse voetbalbond wil voor eind maart dit jaar de beschikking hebben over een nieuwe bondscoach.Na de uitschakeling van Brazilie in de kwartfinale van WK2022 in Qatar .Jose Mourinho is de huidige coach van de Italiaanse ploeg AS Roma en zou volgens Carlos Alberto, oud international van Brazilie open staan voor de job als bondscoach van Brazilie.De 59-jarige Mourinho stond ook op de lijst van de Portugese voetbalbond om de ontslagen coach Fernando Santos op te volgen.

Carlos Alberto, die onder Jose Mourinho de Championsleague bij FC Porto won ziet Mourinho de job aanvaarden bij Brazilie. Mourinho heeft nog geen reactie hierop gegeven en zo ook de Braziliaanse voetbalbond ook niet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJose Mourinho getipt als nieuwe bondscoach van Brazilie