woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Jorrel Hato maakt debuut in Nederlandse selectie

lees ook ...

6de plek voor Nederland op FIFA ranglijst

De Nederlandse voetbalselectie van Nederland onder coach Ronald Koeman staat na de uitgegeven wereldranglijst van de FIFA op de 6de plaats. Nederland nestelt zich donderdag op de 6de plaats op de F...

De bondscoach van de Nederlandse voetbalselectie Ronald Koeman heeft de zeventien jarige Jorrel Hato van Ajax voor het eerst opgenomen in de selectie van Nederland voor de beslissende EK-kwalificatie wedstrijden tegen Ierland en Gibraltar.

De 17-jarige verdediger van Ajax, die een stormachtige ontwikkeling doormaakt, debuteerde 2 maanden geleden voor Jong Oranje onder bondscoach Reiziger. Hato maakte geen deel uit van de voorselectie, maar kwam in beeld vanwege de blessure van Matthijs de Ligt en Micky van de Ven. Coy Gakpo en Teun Koopmeiners stonden ook niet op de voorlopige lijst, maar zijn alsnog fit genoeg om in actie te komen voor het Nederlands elftal.

Het Nederlandselftal speelt op 18 november in Nederland tegen Ierland en 3 dagen later is Gibraltar de tegenstander. Nederland heeft nog een overwinning nodig om zich te plaatsen voor EK2024 in Ditsland.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJorrel Hato maakt debuut in Nederlandse selectie