woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Jorrel Hato jongste Ajax- aanvoerder tegen Almere City

lees ook ...

Sisay Lemma wint met looptijd van 2.01.48 sec Marathon van V...

De Ethiopier Sisay Lemma  heeft zondag de Marathon van Valencia gewonnen en wel met een tijd van 2.01.48 sec. Voor de Ethiopier Sisay Lemma, winnaar van de Marathon van Valancia was zijn finish...

Ajax verdediger Jorrel Hato werd zondag in de wedstrijd tegen Almere in de Ere-divisie na de wissel van Steven Bergwijn de jongste aanvoerder van Ajax ooit een wedstrijd die overigens 2-2 gelijkspeelde.

Jorrel Hato vertelde na de wedstrijd dat het toeval dat hij de aanvoerdersband om de arm kreeg nadat eerste aanvoerder Bergwijn in de 67ste werd gewisseld. ” Ik stond gewoon per toeval dichtbij Bergwijn en hij overhandigde mij de aanvoerdersband”, het spel moest gewoon snel door, dus was er geen tijd om uit te kijken naar iemand anders, ik denk dat als ik niet in de beurt van hem stond iemand anders de aanvoerdersband had gekregen, het was vooraf niet afgesproken.Aangezien de 2de aanvoerder van Ajax Berghuis eerder al gewisseld was. ” maar ja voor de geschiedenis is dat leuk” zei Hato na de wedstrijd.

Ajax speelde een teleurstellende wedstrijd tegen Almere City.Ajax stond zelfs met 0-1 achter en kwam later in de 2de helft enigzins terug in de wedstrijd met een 2-1 voorsprong, maar middels een goed gekomen penalty pakte Almere- city nog een puntje weg bij Ajax. Coach John van ‘t Schip was niet te spreken over de 2 weggegeven doelpunten. ” Het waren 2 onnodige doelpunten, gewoon omdat afspraken niet zijn nagekomen” zei een teleurgestelde coach Van ‘t Schip na de wedstrijd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJorrel Hato jongste Ajax- aanvoerder tegen Almere City