zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
0
(0)

Jorge Vila Rodriquez nieuwe bondscoach Marokko vrouwen

lees ook ...

EK2024/ UEFA beslist dat Felix Zwayer toch de wedstrijd Nede...

De UEFA dacht erover na om Felix Zwayer de halve finale EK2024 wedstrijd tussen Engeland vs Nederland niet te laten fluiten vanwege een eerder incident tusen hem en Jude Bellingham in 2021. De ...

De omstreden oud- bondscoach van de Spaanse vrouwen selectie heeft al een nieuwe uitdaging door in zee tegaan met de voetbalbond van Marokko om leiding te geven aan de vrouwenselectie.

De Marokkaanse voetbalbond heeft donderdag bekendgemaakt dat Jorge Vilda Rodriquez aan de slag gaat als bondscoach van het nationale vrouwenelftal. De Spaanse trainer volgt de ontslagen Reynald Pedros op.Vilda won twee maanden geleden nog het WK voor vrouwen met Spanje.16 dagen daarna werd hij ontslagen als bondscoach. Na de veelbsproken kus  van de voorzitter van de Spaanse voetbal  tijdens de prijsuitreiking van de finale kwam Jorge Vilda ook negatief in het nieuws als zou handtastelijk zijn geweest en 15 speelsters weigerden onder hem te spelen omdat ze vonden dat hij ook nog een regel liet instellen dat de vrouwen hun hotelkamers niet opslot mochten, de coach moest altijd toegaan hebben tot de kamers van de speelsters.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJorge Vila Rodriquez nieuwe bondscoach Marokko vrouwen