vrijdag 21 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
5
(1)

Jordi Cruyff per 30 juni weg bij Barcelona

lees ook ...

EK2024/ Spanje wint moeizaam van Italie

Spanje heeft donderdagmiddag indruk gemaakt in de topper tegen de selectie van Italie en won toch wel moeizaam met 1-0 de wedstrijd dankzij een own goal van Italie. De enige treffer in de wedstrijd...

De 49- jarige  Jordi Cruyff vertrekt per 30 juni bij Barcelona dit heeft het bestuur van Barcelona  dinsdagochtend laten weten.

De Nederlander Jordi Cruyff  zoon van de legendarische Johan Cruyff heeft evenals zijn vader gespeeld voor Barcelona. Jordi was in het seizoen 2021-22 Club Strategy  Advisor van de  club en vanaf juli 2022 Sporting Director. Het bestuur  gaf als reactie op het vertrek van Jordi per 30 juni aan dat hij zijn krachten zal geven aan een ander uitdagend project.Coach Xavi Hernandez  had vanwege de goede samenwerking  met Jordi  graag gewild dat Jordi in die functie bij de club zou  blijven.Ook de andere Sporting Director  Mateo  Alemany is per 30 juni niet meer werkzaam bij Barcelona.

Het is inmiddels geen geheim meer  dat  de huidige President van Barcelona  Joan Laporta  duidelijk de koers van Barcelona  bepaald.Deco, oud speler van  Barcelona  is getipt als de nieuwe Sporting Director  en is binnen gebracht door Laporta. Ook worden alle personen die tegen een terugkeer van Lionel Messi  zijn op  een nette manier, op zijn zachts uitgedrukt bedankt voor hun bewezen diensten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJordi Cruyff per 30 juni weg bij Barcelona