vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
0
(0)

Jordan Henderson speelgerechtig bij Ajax

lees ook ...

NBA ALL-STAR Weekend start vrijdag

Ook deze vrijdag staat het NBA All-Star weekend op schema met wat oude en nieuwe festiviteiten. Het jaarlijks terugkerend NBA All Star Weekend start dit weekend. Dit jaar wordt het gehouden in Indi...

De 33-jarige Jordan Henderson die nu voor de Nederlandse club Ajax zal uitkomen heeft zijn werkvergunning ontvangen en is dus vanaf woensdag speelgerechtig bij Ajax.

Ajax heeft woensdag via social media een video gepost waar bekend wordt gemaakt dat Henderson zijn werkvergunning in orde is en hij daardoor gerechtig is om voor Ajax uit te komen.De middenvelder werd de vorige week binnengehaald bij Ajax. Woensdag verscheen Henderson ophet trainingscomplex De Toekomst van Ajax. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat Henderson zaterdag zijn debuut kan maken voor Ajax in de wedstrijd tegen Heracles. Hopelijk krijgt hij wat speelminuten van trainer John van ‘t Schip, ondanks hij weinig trainingsuren heeft gehad met zijn teamgenoten.

Dat Henderson langer moest wachten op zijn werkvergunning komt omdat het Verenigd Koninkrijk sinds 2000 geen deel meer uitmaakt van de Europese Unie. Hopelijk is Henderson wel van de partij wanneer Ajax het in de Ere-divisie zal opnemen tegen koploper PSV.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportJordan Henderson speelgerechtig bij Ajax